Peraduan Utama Minggu Saham Digital tahun ini menguji fokus dan kemahiran matematik anda sambil belajar dan menikmati program-program yang menarik!
Dari 22 Oktober - 23 November, kami dan Rakan-rakan Korporat kami akan memaparkan beberapa #SyilingMSD di laman web dan media sosial kami. Jom... cari dan kira semuanya untuk menang!

Toyota Yaris

1.5G (AT)

Honda CB250R

3x

Honda Dash 125

Hyundai Kona

2.0 Standard

Perodua Ativa

1.0 Turbo AV

e-Baucar Bernilai

RM4,500

Ringgit Emas
Honda 125
Honda 125
Honda 125
Honda 125
Honda 125

Jom... Kira Duit

Cara Penyertaan

Cari dan kira duit #SyilingMSD yang tersembunyi di laman web dan media sosial kami dan rakan korporat kami untuk merebut peluang bagi memenangi sebuah Hyundai Kona 2.0, Toyota Yaris 1.5G(AT), Perodua Ativa 1.0 Turbo AV, Honda CB250R atau Honda Dash 125! Tak sabar untuk mula mengumpul semua #SyilingMSD? Daftar sekarang!

Ringgit Emas

Cara Penyertaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque accusantium earum, pariatur, ullam corporis id facilis alias aliquam aspernatur in necessitatibus impedit quisquam, itaque nihil unde. Iste porro recusandae optio.

Ringgit Emas

Cara Penyertaan

Apa itu Ringgit Emas? Ia kelihatan seperti #SyilingMSD yang biasa tetapi mempunyai rahsia tersembunyi hanya untuk peserta pertama yang menghantar nilai yang tepat! Terdapat hanya 5 #SyilingMSD yang merupakan Ringgit Emas. Mulakan eksplorasi anda dan hantar semua #SyilingMSD yang anda temui secepat mungkin kerana anda mungkin menjadi pemenang sebuah Honda Dash 125!